0%

Jurist

Du är mycket välkommen att inkomma med en spontan arbetsansökan till advokatbyrån såsom assisterande jurist eller biträdande jurist, e-maila oss på maria@advokatbyranturesson.se.

Assisterande Jurist, Biträdande jurist

ADVOKATBYRÅN MARIA TURESSON AB 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Kompetenser

Krav
Juristexamen

Språk
Meriterande
– Engelska

Om jobbet

Advokatbyrån Maria Turessons kontor ligger på Lästmakargatan 18B, Stockholm nära Stureplan.

Välkommen att skicka din ansökan med bifogade filer i form av:

– personligt brev,

– CV/meritförteckning,

– betyg från juristlinjen

– två referenser med angivande av telefonnummer

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi vill därför att du i själva e-mailet i ett kort stycke beskriver dig själv, ålder, var du är bosatt, vem du är som person, dina erfarenheter och varför du är intresserad av tjänsten. Längre personligt brev ber vi dig lämna som bifogad fil tillsammans med CV och betyg.

Du som söker har tagit din jur kand examen men har inte tidigare arbetat som jurist eller så är du i slutet av dina juridikstudier och kommer bli klar inom 1-2 terminer. Eller så har du tidigare erfarenheter av arbete som biträdande jurist.

Det är viktigt att du som söker är intresserad av humanjuridik, d v s att arbeta med och biträda privatpersoner samt att du är intresserad av samtliga våra rättsområden. Advokatbyråns verksamhet är inriktad på rättsområdena försäkrings och skadeståndsjuridik / personskador, brottmål, familjerätt och utlänningsrätt.

Erfarenhet av juridiskt arbete krävs således inte. Dock är du en ödmjuk och kollegial person som har en stark vilja att lägga ner tid och energi på arbetet. För tjänsten krävs att du är en mycket arbetsam person som får mycket gjort och som har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, du är mycket noggrann, organiserad och effektiv. Du har en positiv inställning och du uppskattar ett högt arbetstempo. Du kan arbeta både ensam och i grupp och kan självständigt läsa dig in i hur arbetet ska utföras.

Varmt välkommen med din ansökan till e-mail: maria@advokatbyranturesson.se.